Skulptura S

NAŠA PRIČA
O nama

O nama

Skulptura S je osnovana u oktobru 2018. godine, a osnivač je fizioterapeut Snežana Kusić, koja je osnovala centar nakon višegodišnjeg radnog i stručnog iskustva stečenog na odeljenju fizikalne medicine i rehabilitacije u opštoj bolnici u Subotici.

O nama
Misija i vizija

Misija i vizija

Misija osnivanja Skulpture S je rehabilitacija povređenih i obolelih pacijenata uz primenu različitih fizikalnih agensa u terapijske svrhe, sa ciljem pružanja usluga sa najvišim nivoom.
Ideja i vizija osnivanja Skulpture S je pružanje usluga najvišeg kvaliteta, uz angažovanje stručnog kadra i uz savremenu opremu, sa ciljem očuvanja i poboljšanja zdravlja pacijenata.

Misija i vizija
Profesionalnost

Profesionalnost

Ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Skulptura S, pruža usluge kompletne fizikalne terapije u udobnom i opuštajućem ambijentu, koristeći najsavremenije aparate za fizikalnu medicinu.
Skulptura S je jedinstvena po timskom radu i individualnom planu lečenja, koje se na dnevnom nivou prilagođava trenutnom subjektivnom i objektivnom stanju pacijenata. Sve terapijske procedure koje se primenjuju su indikovane, dozirane i prilagođene potrebama svakog pacijenta.

Profesionalnost

Nebojša Vojvodić o nama...